Leerspellen.be heeft gratis spelletjes voor kinderen!| Terug | Instellen als favorieten | Leerling info | Leerkracht en ouder info | Schoolvakanties | Contact |
  Informatie voor leerkracht en ouder
Spelletjes/games voor kinderen zijn er volop te vinden op het internet, maar zoekt u spelletjes met een educatief karakter, dan is dat tot nu toe een doolhof op het internet. Leerspellen.be biedt u een overzicht met online spelletjes met een educatief karakter. Deze spelletjes zijn geen eigendom van Leerspellen.be. Het is een verzameling van educatieve spellen die wij voor u verzameld hebben.

De spelletjes staan gerangschikt op vakgebied �n op groep. Elk spelletje is voorzien van een beknopte, duidelijke speluitleg.  Als het spel niet werkt
Alle spelletjes zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig gecontroleerd. Ondanks dat, kan het voorkomen dat een spel niet meer werkt of dat de eigenaar van een spel een ander spel toont. Leerspellen.be is hier niet verantwoordelijk voor, maar we vragen u vriendelijk om dit te melden via �contact�. Leerspellen.be zal de link dan zo spoedig mogelijk herstellen of verwijderen.
Voor een aantal spelletjes is het nodig dat uw computer is voorzien van een Flash Player. Deze kunt u gratis downloaden (klik hier). De meeste computers zijn al voorzien van deze software.


  Suggesties
Wanneer u een educatief spel weet, dat we kunnen toevoegen aan onze site, kunt u dat doorgeven via 'contact'.
Het is niet altijd mogelijk om de spelletjes te plaatsen. Tevens plaatsen we liever geen spelletjes met pop-ups en spelletjes met reclame die op kinderen is gericht.

Ook wanneer u een vakgebied mist op onze site, kunt u dat doorgeven via 'contact'.


  Ontwikkelingen
Regelmatig zullen er nieuwe spelletjes worden toegevoegd aan Leerspellen.be.
Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, voetbal.
In de toekomst zal deze site uitgebreid worden met spellen voor het voortgezet onderwijs. Indien u een educatief spel voor het voortgezet onderwijs weet, kunt u dat doorgeven via 'contact'.


  Links ons
Wilt u Leerspellen.be linken op uw eigen website of op die van uw school? Dat kan!

Link bijvoorbeeld naar:
Leuke spelletjes op Leerspellen.be
HTML Code:HTML Code:HTML Code:HTML Code:
Leerspellen.be is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact